Ünye Gençlik Merkezi Ekibi, Öğrencilerle Keyifli Anlar Geçirdi!

Ünye Gençlik Merkezi Ekibi ile Renkli Anlar: Ok Atıcılığı, Yüz Boyama ve Tiyatro Etkinlikleriyle Dolu Bir Gün!

20.01.2024 25

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu öğrencileri, Ünye Gençlik Merkezi ekibini ağırlayarak keyifli bir gün geçirdi. Gençlik merkezi ekibi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere ok atıcılığı, yüz boyama ve tiyatro gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler sunuldu.

Etkinlik başlangıcında öğrenciler, uzman eğitmenler eşliğinde ok atıcılığı pratiği yapma fırsatı buldular. Hedeflere yapılan isabetli atışlar, öğrencilerin bu geleneksel spor dalında yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oldu.

Ardından gerçekleştirilen yüz boyama etkinliğinde öğrenciler, renkli ve eğlenceli tasarımlarla süslenerek kendi yaratıcılıklarını ortaya koydular. Bu etkinlik, öğrencilerin sanatsal ifade yeteneklerini geliştirmelerine ve birbirleriyle etkileşimde bulunmalarına olanak sağladı.

Son olarak, tiyatro etkinliği öğrencilere sahne deneyimi kazandırdı. Tiyatro oyunlarına katılan öğrenciler, hem eğlenirken hem de takım çalışması ve ifade becerilerini geliştiren interaktif performanslara katıldılar.

Ünye Gençlik Merkezi ekibi, öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşatarak sosyal becerilerini artırmalarına katkıda bulundu.

20-01-202420-01-202420-01-202420-01-202420-01-202420-01-202420-01-202420-01-2024