Okulumuzdan Gurur Verici Başarı: Öğrencimiz İlçe 23 Nisan Koşu Yarışmasında Birinci Oldu!

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nehir Eren ilçe düzeyinde düzenlenen 23 Nisan Koşu Yarışması'nda büyük bir başarı elde etti. Yarışma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşayan öğrenciler arasında büyük heyecana sahne oldu.

28.04.2024 8

Nehir EREN yarışma boyunca gösterdiği üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Kararlı ve azimli bir şekilde koşan öğrencimiz, rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.İlçe genelinde düzenlenen yarışmada Nehir EREN’in birinci olması, okulumuz için büyük bir gurur kaynağı oldu. Bu başarı, öğrencimizin sadece fiziksel yeteneklerini değil, aynı zamanda disiplinli çalışma ve kararlılık gibi önemli değerleri de ne kadar önemsediğini göstermektedir. Öğrencimizin başarısının okulun spor programlarına ve öğrencilerin spor etkinliklerine katılımına olan ilgisini artıracaktır. Öğrencimiz Nehir EREN’ in ilçe birincisi olarak elde ettiği bu başarıyla kendisini ve okulumuzu gururlandırdı. Bundan sonraki yarışmalarda da başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimize ve öğrencimizi çalıştıran öğretmenimiz Barış DİKERMAN’ a teşekkür ederiz.

28-04-202428-04-202428-04-202428-04-2024