Şehit Ailesi Ziyareti

Şehit Ailesi Ziyareti

Şehit Ailesine Saygı Ziyareti: Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu Öğrencileri, Şehit Fatih Efiloğlu'nun Babası Mustafa Efiloğlu'nu Onurlandırdı.

20.01.2024 45

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu öğrencileri, vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerine yönelik bir anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda, şehidimiz Fatih Efiloğlu'nun babası Mustafa Efiloğlu'nun evine gerçekleştirilen ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Ziyarette, öğrencilerimiz, şehidimizin babası Mustafa Efiloğlu ile bir araya gelerek şehidimizin fedakarlık dolu hikayesini dinleme fırsatı buldular. Öğrenciler, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, vatanları için gösterdikleri kahramanlıklar için minnettarlıklarını ifade ettiler.

Mustafa Efiloğlu'na duyulan saygı ve minnettarlık, öğrencilerimizin gözlerindeki derin duygularla birleşerek, anlamlı bir buluşmaya dönüştü.

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu olarak, şehit ailelerimize yönelik düzenlenen bu tür ziyaretlerle, vatan için canlarını feda eden kahramanlarımızı ve ailelerini unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Şehidimiz Fatih Efiloğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.

 

20-01-202420-01-2024